Meet the founder.

In Mei 2018 werd Sang De Pascual gelanceerd als ‘funprojectje’, op dat moment was onze oprichter Megin Pascual nog maar 16 jaar. In 2016 stelde een vriend van Megin’s vader voor om samen een gin op de markt te brengen.

Het idee startte simpel, namelijk een eigen Gin, al snel werd duidelijk dat de markt van Gins al zeer verzadigd is door het gigantische aanbod.

Daardoor ging Megin op zoek naar andere mogelijkheden, hij wou iets origineels, iets vernieuwends en iets dat dus nog niet bestond. Na talrijke brainstormsessies werd het duidelijk: “Een drank die Pascual’s familieverhaal volgt”. Hierbij was karakter en kwaliteit in het product essentieel.

Megin
our_story_03

“De ziel van Sang De Pascual.”

Carlos Pascual, onze grootvader, is de ziel van Sang de Pascual. Op vierjarige leeftijd is hij, door de Spaanse burgeroorlog, samen met zijn broer en honderden anderen ‘Los niños de la guerra’, met de Franco-boot van San Sebastian naar het Gentse gebracht. 

Wanneer zijn moeder Rosa hem wou terughalen, weigerde hij terug naar Spanje te gaan. Zo bouwde hij zijn leven hier op en werd een gekend, maar ook geliefd figuur in het Gentse.

Na bijna anderhalf jaar trial and error was de smaak van het product precies zoals Megin het wilde, en op dit moment werd Sang De Pascual geboren. 

We willen met Sang De Pascual het heerlijke zomerse gevoel opwekken bij iedereen die van onze drank geniet. De sfeer rondom het product draait rond onze familietradities, een zuiderse levensstijl waarbij genieten van elk moment centraal staat.

WhatsApp Image 2019-11-04 at 13.07.13 (3)
2fd9aee0743dd5d8f31dbe58dacbc0f9Sang De Pascual is een traditionele, ambachtelijke likeur op basis van 100% biologische Spaanse bloedsinaasappelen, deze geven hem zijn natuurlijk fruitige toets.

Voor de productie hebben we al meer dan 5500 kg bloedsinaasappelen geschild. Daarna voegen we er een rijke kruidenformule aan toe, zo komen we tot de unieke smaakcombinatie die met geen enkele andere likeur te vergelijken valt.

Met een alcoholgehalte van 26% is “Sang De Pascual” een veelzijdig product vol karakter dat op verschillende manieren kan worden gedronken.

Feeling thirsty after reading our story?

Sang De Pascual cocktail carlitos
logo sang de pascual

Are you of legal drinking age?

Sang De Pascual

You must be of legal drinking age in your country to enter this website.

Are you of legal age?

Sang De Pascual

You must be of legal drinking age in your country to enter this website.

Do you have a legal drinking age?