ons verhaal oud

"ONS WAPENSCHILD IN EEN ORIGINEEL JASJE"

Sang De Pascual is de weerspiegeling van een familiegeschiedenis. Ze loopt van Zuid naar Noord, specifieker nog van San Sebastian tot Gent. Deze weg vindt men ook terug in de smaak. De fruitige toets, bestaande uit 100% biologische Spaanse bloedsinaasappel schillen, verwijst naar de oorsprong, de Spaanse afkomst. Hierbij werd er gezocht naar een rijke kruidenformule die op alle vlakken perfect matcht met de Spaanse bloedappelsien. Dit zorgt voor een nieuwe kennismaking van enerzijds de zoete/fruitige kant en anderzijds zijn pittige kruidensmaak met het sterk aanwezige Spaanse temperament er bovenop.

Click to buy ->
our_story_03
"DE ZIEL VAN SANG DE PASCUAL"

Carlos Pascual, onze grootvader, is de ziel van Sang de Pascual. Op vierjarige leeftijd is hij, door de Spaanse burgeroorlog, samen met zijn broer en honderden anderen ‘Los niños de la guerra’, met de Franco-boot van San Sebastian naar het Gentse gebracht. Wanneer zijn moeder Rosa hem wou terughalen, weigerde hij terug naar Spanje te gaan. Zo bouwde hij zijn leven hier op en werd een gekend, maar ook geliefd figuur in het Gentse.

"AMBACHT EN KWALITEIT"

Met zijn 26% alcohol is Sang De Pascual een veelzijdig, karaktervol product dat op verschillende manieren kan gedronken worden. De unieke ring die zich vormt aan de hals van de fles is afkomstig van etherische oliën uit de Spaanse bloedsinaasappel schil. Deze verwijst naar de natuurlijke producten die gebruikt zijn voor Sang De Pascual en zijn ambachtelijke productie wijze.

 
SONY DSC
logo sang de pascual

Are you of legal drinking age?

Sang De Pascual

You must be of legal drinking age in your country to enter this website.

Are you of legal age?

Sang De Pascual

You must be of legal drinking age in your country to enter this website.

Do you have a legal drinking age?